donderdag 16 oktober 2014

Kogel, kerk...

Het besluit is genomen. We houden op met het traject bij de Hypotheker en gaan een hypotheek nemen bij Triodos. We hebben helaas niet kunnen spreken met de Hypotheker omdat hij "heel, heel erg druk was" volgens de receptie. Dan maar een mailtje gestuurd. Het is wel een beetje onpersoonlijk, maar dat past wel een beetje bij die toko. En het was van belang om de annulering voor 19 oktober te doen, anders wordt de hypotheek offerte die ze geregeld hadden nog een maand verlengt, en dat kost ons weer 750 euro. Het is wel nog onduidelijk wat de rekening zal zijn die we nog moeten betalen. Maar gelukkig zijn we van die soap af. Nu vingers kruisen dat we bij Triodos beter geholpen worden.

On a side note.... de nieuwe iMac is wel echt een droool apparaat. Ik ga toch eens kijken of we daar wat geld voor over kunnen houden, want onze vaste PC heeft steeds vaker kuren.

1 opmerking:

  1. Goed gedaan , wat een indrukwekkend blog. Ik kon er heel lang niet op kijken, nu weer wel. Veel keukens en badkamers. Er zijn erge mooie bij.

    BeantwoordenVerwijderen