woensdag 19 november 2014

Het houtpakket is binnen!

Taadaaa!!!
Niet echt, maar we hebben vandaag weer een vergadering gehad bij Finnhouse. Daarbij kregen we een kadootje, een fles wijn. Maar we drinken allebei geen wijn, dus hadden ze een ander kado, een mini houten huisje. Kei leuk!

Vandaag dus weer een aantal beslissingen genomen. Het was eigenlijk de bedoeling om een aannemer uit te kiezen uit alle offertes die Finnhouse binnen gekregen had. Maar tot onze verbazing zat van Gisbergen (de blauwe) er niet bij, terwijl we dat wel gevraagd hadden (zij hebben het appartement gezet waar we nu huren). Blijkt dat de offerte aangevraagd was bij de verkeerde van Gisbergen (de gele), maar deze had geen zin in deze opdracht. Dus we hebben gevraagd of er alsnog een offerte gevraagd kon worden bij de juiste van Gisbergen. Maar dat duurt natuurlijk wel een paar dagen/weken. Ach, we hebben toch nog geen geld.

Ook weer een aantal belangrijke beslissingen genomen: De voordeur (Weekamp 1945 met knop van Weekamp 1711), de regenpijpen (zink) en goten (EPDM folie) en de kleur (donker rood). En we krijgen nog een meerprijs te horen voor het extra isoleren van het dak, van Rc=3.5 naar Rc=4.5.

Nu dus lekker even een houten huisje in elkaar zetten!

1 opmerking:

  1. Schiet al op, ga zo door.
    De deur is schitterend. Ik hou van design, dat weet je wel.

    BeantwoordenVerwijderen