woensdag 9 juli 2014

Aanpassingen

De reaktie van Finnhouse op de aanpassingen die we moeten doen zijn positief. Wij hadden zelf onze bedenkingen bij het feit dat de voorgevel een diepere 'sprong' moest krijgen. We hadden al visioenen over een complete redesign van de keuken, want die past nu precies in die uitbouw en als die dieper wordt, valt het aanrecht ook verder naar buiten waardoor de kasten niet meer aansluiten. Anyways, Finnhouse geeft aan dat dit sprongetje toch al dieper wordt omdat we er een stenen muur omheen zetten. Het enige probleem wat blijft is dat daardoor het huis minder diep kan worden, die stenen nemen nl. wel wat ruimte in beslag, precies op de grens van het bouwvlak ook nog. Hopelijk kunnen we daar ook een oplossing voor vinden.

Vanavond dus maar even de opdracht tekenen en terug sturen naar Finnhouse. Dan kunnen zij aan de slag met de uiteindelijke tekeningen en de kosten die daaraan verbonden zijn. Ik ben wel benieuwd wanneer we een sondering moeten laten doen. Dat lijkt me best cruciaal voor de kosten van de fundering.

Dus eens een keer wat goed nieuws, want hoe vaak ik wel niet gehoord heb van Anouk dat ze het niet meer zit zitten en de handdoek in de ring wil gooien is niet meer op 1 hand te tellen :)

1 opmerking:

  1. Echt waar????
    En ik denken dat Anouk ook een stevige motor was. Dennis, probeer haar maar gerust te stellen.

    Bij Finnhouse zullen ze het wel goed uittekenen.

    Mama

    BeantwoordenVerwijderen