donderdag 16 juli 2015

Buitenlamp

Vandaag hebben we de buitenlampen gemaakt bij de voordeur. Deze stonden al een paar dagen in de kamer. Ik wou dat klusje afhebben voordat het te donker werd, de stroom moest er immers af. En daarna heb ik een plaat op maat gemaakt voor de badkraan. Het past niet helemaal, dus daar moet ik de loodgieter even om raad vragen.

Lampjes hangen.

De plaat op maat. De kraan steekt iets te ver uit, dus de plaat kan niet helemaal tegen het regelwerk. Ik kan het toch nog niet dichtmaken, want de loodgieter moet eerst testen of het allemaal waterdicht is.

De lampjes aan.

Ik vind het wel wat hebben.

Genoeg licht om te klussen, de onderste plank was los, dus die heb ik bij het licht weer vastgemaakt.

Lampjes verlichten ook het overstek van het dak. Nice.

2 opmerkingen:

  1. Ziet er mooi uit! Ik ben dol op de sfeer die tuinverlichting geeft. Alles is mooi verlicht en het is ook nog een stuk veiliger (i.v.m. inbraken en dergelijken). Zelf vind ik de spotjes die naar boven schijnen én naar beneden erg mooi, staat erg chique.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er mooi uit! Ik ben dol op de sfeer die tuinverlichting geeft. Alles is mooi verlicht en het is ook nog een stuk veiliger (i.v.m. inbraken en dergelijken). Zelf vind ik de spotjes die naar boven schijnen én naar beneden erg mooi, staat erg chique.

    BeantwoordenVerwijderen